1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Dashboard - wegwijs voor cliënten

Het dashboard is jouw startpagina voor het platform. Hier zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie voor jouw account en kun je verder navigeren naar andere pagina's.

Grijze icoontjes

Wil je meer weten over de verschillende onderdelen? Bekijk dan ook de andere wegwijs-artikelen via de onderstaande links.

Een zwarte cirkel met wit vraagteken in het midden. Oplossingen en contact. Klik hier op om relevante support artikelen te vinden.
Een zwart bel icoontje. Notificaties. Als er iets is gewijzigd in jouw account of werkmap, dan krijg je er hier een melding over te zien.
Een zwart tekstballon icoontje. Chat. Hier kun je iemand een bericht sturen of binnengekomen berichten bekijken.

Een blauwe cirkel met daarin een wit icoontje van een persoon.

Hierop klikken opent een menu met de volgende twee icoontjes.
Een zwart tandwiel icoontje. Instellingen. Hier kun je je e-mailadres en wachtwoord wijzigen, de back-up tokens voor 2-factorauthenticatie weergeven en je taal wijzigen
Een zwart aan- en uitknop icoontje. Uitloggen

Blauwe icoontjes

Wil je meer weten over de verschillende onderdelen? Bekijk dan ook de andere wegwijs-artikelen via de onderstaande links.

Een blauw huis icoontje met daarnaast de tekst Dashboard. Jouw startpagina op Therapieland.
Een blauw map icoontje met daarnaast de tekst Werkmap. Hier vind je jouw werkmappen met alle programma's en vragenlijsten waarvoor je bent uitgenodigd.
Een blauw computerscherm icoontje met daarnaast de tekst Monitors. Hier kun je aan de slag met monitors. Je kunt kiezen uit twee soorten monitors die je helpen meer inzicht te krijgen in je emoties en gedrag.

Dashboard

Het dashboard is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

• De programma's waar je het meest recent voor bent uitgenodigd of aan hebt gewerkt.
  • De mogelijkheid om een Zelfhulpprogramma te starten.
  • Jouw monitors en ook de mogelijkheid om een nieuwe te maken.
  • Een video met uitleg over het platform.

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met ons platform? Bekijk dan de andere wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.