Beeldbellen - Tijdens het gesprek

Tijdens het beeldbelgesprek heb je verschillende mogelijkheden zoals het delen van jouw scherm, een whiteboard functie en het versturen van documenten via de chat.

De betekenissen van de verschillende icoontjes

Een wit telefoon icoon op een rode achtergrond. Het gesprek verbreken.
Een wit videocamera icoon met een streep erdoor op een zwarte achtergrond. Zet je camera uit. Het beeld wordt zwart zodat je gesprekspartner jou niet kan zien.Zet je eigen microfoon uit zodat je gesprekspartner jou niet meer kan horen.
Een wit geluidsbox of speaker icoon op een zwarte achtergrond. Mute je gesprekspartner(s). Dit kan handig zijn als je aan het presenteren bent.
Twee witte tekstballonnetjes op een zwarte achtergrond.

Open de chat en chat met je gesprekspartner(s). Ook kun je zo documenten versturen. Voor het versturen van bestanden gebruik je het paperclip-symbool.

Een wit fototoestel icoon op een zwarte achtergrond. Maak een foto van het scherm.
Drie witte puntjes verticaal boven elkaar op een zwarte achtergrond. Met dit symbool heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal extra opties

Extra opties tijdens het gesprek

Een schermafbeelding van de extra opties die je hebt tijdens een beeldbelgesprek. Deze opties zijn: gesprek doorsturen, agent toevoegen, deelnemer toevoegen, presentatie starten, whiteboard starten en scherm delen.

Bij ‘Gesprek doorsturen’ kun je een gesprek doorverbinden naar een andere beschikbare collega, waarbij de beeldverbinding in stand blijft. Wanneer je hier op klikt krijg je een overzicht te zien van de beschikbare collega’s binnen de organisatie. Dit zijn alle gebruikers die het ‘schuifje’ op beschikbaar hebben staan.

Bij ‘Agent toevoegen’ kan je een gesprekspartner toevoegen aan het WeSeeDo-gesprek. Gemakkelijk als je een collega, specialist of tolk wil bijschakelen. Wanneer je hier op klikt, krijg je een overzicht te zien van de beschikbare collega’s binnen jouw organisatie. Dit zijn dus alle gebruikers die het ‘schuifje’ op beschikbaar hebben staan.

Je kunt ook tijdens een gesprek een extra persoon toevoegen, zoals een tolk, een begeleider of een familielid. Dit doe je door te klikken op ‘Deelnemer toevoegen’. Toevoegen kan via SMS, e-mail of door de link naar het gesprek te kopiëren en te delen.

Met ‘Presentatie starten’ kun je een bestand naast het WeSeeDo-gesprek zetten. Terwijl jij presenteert blijf je elkaar zien. Je kunt hier veel verschillende typen bestanden openen(WRD, PDF, XCEL, PPTX, etc). Het scherm deelt zich op in 2 delen waarvan ⅔ deel presentatie en ⅓ deel gesprek. Je hebt hier ook de mogelijkheid om real time op het bestand te tekenen.

Met het ‘Whiteboard’ kun je op een document of een wit ‘papier’ tekenen, schrijven, markeren en meer.

Met de optie ‘Scherm delen’ kan je eenvoudig je gesprekspartner mee laten kijken op je scherm. Wanneer je weer klaar bent met schermdelen klik je op ‘schermdelen stoppen’.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.