Beeldbellen - Een afspraak wijzigen

Wanneer je een bestaande afspraak wil wijzigen dan kun je dat op de volgende manier doen.

Om een afspraak te wijzigen klik je in de linkerkolom op 'Wijzig afspraak'. Je kunt de afspraak ook verwijderen door op 'Annuleer afspraak' te klikken.

Het scherm waarin je een bestaande afspraak kunt wijzigen. Er zijn velden voor de starttijd en eindtijd van het gesprek, de naam en het e-mailadres van de deelnemer, het onderwerp en de tekst van de bevestigingsmail, de manier waarop de bevestiging gestuurd moet worden en de optie om een bijlage toe te voegen. Verder zijn er knoppen met de tekst Annuleren en Wijzig afspraak.

In het volgende scherm kun je dan de gegevens van de afspraak aanpassen.

Naast ‘Starttijd’ kun je een datum en tijd selecteren.

Bij de ‘Eindtijd’ vul je de verwachte eindtijd van de sessie in. De verbinding zal niet worden verbroken als de eindtijd verstreken is. De eindtijd is slechts een indicatie hoeveel tijd jij en je gesprekspartner(s) moeten reserveren. De start en eindtijd hebben wel invloed op de beschikbaarheid van de link naar de afspraak.

Geldigheid afspraaklink

De beschikbaarheid van de afspraaklink is altijd een uur. Mocht je afspraak langer duren dan 1 uur, dan blijft de afspraaklink geldig tot de eindtijd die is ingesteld.
Wanneer je bijvoorbeeld een afspraak van 12:00 - 12:15 inplant, blijft de link geldig tot 13:00. Wanneer je een afspraak van 12:00 - 13:30 inplant, blijft de link geldig tot 13:30.

Meerdere mensen uitnodigen voor hetzelfde gesprek

Wil je meerdere mensen voor één WeSeeDo-gesprek uitnodigen? Klik dan in het drop-down menu naast ‘Deelnemer’. Hier kun je selecteren hoeveel deelnemers je wil uitnodigen voor het gesprek. Kies hier een aantal en vul voor iedereen een naam en een e-mailadres in.

Uitnodigingsbericht

Wanneer je een afpraak wijzigt wordt er een nieuw uitnodigingsbericht verstuurd naar de cliënt met een nieuwe link erin. Je kunt bij ‘Communicatie’ kiezen hoe je de uitnodigingen wilt versturen. Je kunt kiezen tussen een e-mail, een SMS met daarin de uitnodiging, of een link die je zelf kan kopiëren en plakken in een eigen opgestelde e-mail of via een andere berichtenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.