Beeldbellen - Afspraken bekijken

Op ons platform zie je in jouw agenda de afspraken die in de komende 12 uur zijn ingepland. In het beeldbel portaal kun je al jouw afspraken bekijken.

Geplande afspraken van vandaag

Op jouw dashboard zie je de beeldbelafspraken die in de komende 12 uur gepland staan.

Een schermafbeelding van de beeldbelagenda in ons platform met een overzicht van de afspraken die voor vandaag staan ingepland en de optie om een nieuwe afspraak in te plannen en het beeldbel portaal te openen.

Wanneer er in de komende 12 uur geen gesprekken gepland staan geeft het platform dat op de volgende manier aan:

Een schermafbeelding van de beeldbelagenda in ons platform. De agenda geeft aan dat er 0 videogesprekken in de agenda staan voor de komende 12 uur.

Je kunt dan de afspraken die verder in de toekomst gepland staan bekijken door het beeldbel portaal te openen.

Wachtkamer

Om al jouw afspraken te bekijken open je het beeldbel portaal en ga je naar het tabblad ‘Wachtkamer.’ Je ziet hier een overzicht van je geplande afspraken in chronologische volgorde. In de linkerkolom zie je van hoe laat tot hoe laat het gesprek is ingepland en in de rechterkolom met welke cliënt de afspraak is.

Een schermafbeelding van de beeldbelagenda in het beeldbelportaal. De tijd en datum van de afspraak wordt aangegeven en met wie het gesprek is. Verder zijn er opties om de afspraak te wijzigen of te annuleren.

De rode stip geeft aan dat de gesprekspartner nog niet in de wachtkamer zit. Op het moment dat de gesprekspartner op de link uit de uitnodiging klikt en in de wachtkamer klaarzit, wordt het rode bolletje groen en hoor je de WeSeeDo-bel. Ook zal de knop ‘Wacht op bezoeker’ veranderen naar ‘Start Gesprek’. In de artikelen Beeldbellen - Een gesprek starten en Beeldbellen - Tijdens het gesprek lees je meer over de opties die je hebt voor het gesprek begint en tijdens het gesprek.

Een afspraak wijzigen

Om een afspraak te wijzigen klik je in de linkerkolom op 'Wijzig afspraak'. Je kunt de afspraak ook verwijderen door op 'Annuleer afspraak' te klikken. Bekijk het artikel Beeldbellen - Een afspraak wijzigen om hier meer over te lezen.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.