1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Account aanmaken - wegwijs voor cliënten

Wanneer je zelfstandig aan een programma wilt werken en je nog geen account hebt, dan kun je dat aanmaken in een aantal stappen.

Wanneer je bent uitgenodigd door een professional om aan een programma te werken dan is het niet nodig om zelf een account aan te maken. In dat geval is er al een account voor jou geregistreerd en kun je dat activeren via de link in de e-mail die je hebt ontvangen.

Een deel van de uitnodigingsmail met de tekst Hoi! Je hebt een uitnodiging voor Therapieland en een blauwe knop met de tekst Zie uitnodiging.

Uitnodiging

In de mail heb je een uitnodiging ontvangen. Hierin staat een knop met 'zie uitnodiging'. Als je op deze knop klikt kom je bij het scherm 'activeer je account'. Je hoeft hier alleen een wachtwoord in te vullen. Dit wachtwoord bedenk je zelf. Hierna moet je de voorwaarden accepteren om verder te gaan. Nadat je op start hebt geklikt kan je inloggen. Bij het inloggen vul je het e-mailadres in waarop je de uitnodiging hebt ontvangen. Jouw account is automatisch gekoppeld aan dit e-mailadres.

Een formulier om je account te activeren. Er is een tekstveld om een wachtwoord in in te vullen, een checkbox om de voorwaarden te accepteren en een blauwe knop met de tekst Start.

Inlogscherm

Kom je bij het inlogscherm uit? Dan is jouw e-mailadres al bekend bij ons! Je kan inloggen met je e-mailadres en eerder gekozen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer? Dan kan je bij inloggen kiezen voor 'wachtwoord vergeten'. Je vult dan je e-mailadres in en ontvangt een mail met een link om je wachtwoord te veranderen.

Een deel van het inlogscherm met velden waarin je een e-mailadres en wachtwoord kunt invullen. Daaronder staat een blauwe knop met de tekst Inloggen.

Zelf starten

Je kan ook zelf een account aanmaken. Klik op de inlogpagina op registreren. Kies voor 'ik zoek online hulp'. Vervolgens vul je je e-mailadres in en maak je een wachtwoord aan. Je krijgt hierna een mail om je account te bevestigen. Als je via de mail je account hebt geactiveerd, kan je inloggen. Wil je hulp om een programma te starten? In dit artikel lees je alles over zelfhulp: Zelfhulp - wegwijs voor cliënten

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met ons platform? Bekijk dan de andere wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.